ANAOKULUNDA SKANDAL GÖRÜNTÜ!

ANAOKULUNDA SKANDAL GÖRÜNTÜ!

Anaokulunda çocuklarının sandalyeye bağlanıp azarlandığını iddia eden baba Oktay Tarakçı, “Burası Özel Bilecik İpekyolu Anaokulu. Bu çocuklar melek nasıl kıydınız, nasıl yapabildiniz bunu..” dedi.

İlimizde faaliyet gösteren özel bir anaokulunda çekildiği iddia edilen fotoğraf Bilecik kamuoyunda şok etkisi yarattı. Skandal görüntü tüm Bilecik halkının tepkisini topladı.

İddiaya göre, özel bir anaokuluna giden ikiz kardeşler öğretmenleri tarafından sandalyeye bağlanarak azarlandı. Çocuklarının sandalyeye bağlanmış haldeki fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşan anne babası gördükleri manzara karşısında adeta ateş püskürdü. Sosyal medya üzerinden destek mesajları yağarken sorumluların bir an evvel cezalandırılması istendi.

anaokulunda-skandal-goruntu2.jpg

Baba Oktay Tarakçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Burası Özel Bilecik İpekyolu Anaokulu. Güvenip çocuklarımızı emanet ettiğimiz bu kurumda yaşanan olaylar bizleri şok etti. Meğer çocuklarımızı ekle sandalyeye bağlayıp sözlü olarak azarlıyorlarmış. Ve daha neler neler. Bu çocuklar melek nasıl kıydınız, nasıl yapabildiniz bunu…

Ben bu konunun adli olarak takipçisi olacağım. Bütün dostlarımızdan da desteklerini bekliyoruz. Sizde çocuklarınıza güvenin eğerki bu kurumlara gönderiyorsanız çocukların huzursuzluklarından şüphelenin” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Baba Tarakçı, konunun savcılığa intikal ettiğini ve gerekli kurumlara iletildiğini bildirdi.

Öte yandan, iddialar üzerine aradığımız İpekyolu Anaokulu yetkililerinin toplantıda olmasından dolayı görüşme sağlanamadı.

anaokulunda-skandal-goruntu3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 15980 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum