Anne Kız için herkes üzüldü, bayramları zehir oldu

Anne Kız için herkes üzüldü, bayramları zehir oldu

Eskişehir’den piknik yapmak amacıyla Tarpak göletine gelen aileden 13 yaşındaki kız çocuğu ve annesi boğularak hayatını kaybetti.

30 Temmuz 2020 Perşembe günü Eskişehir’den Bilecik’in İnhisar ilçesine bağlı Tarpak’a gelen ve Tarpak göleti kıyısında piknik yapan ailenin çocukları gölete girmek istedi. Ailenin 2 çocuğundan biri gölette boğulma tehlikesi geçirdi. Bunun üzerine anne ve baba çocuklarını kurtarmak için gölete girdiler.
Baba, Muhammet Solmaz isimli çocuğunu kurtardı ancak 13 yaşındaki kızı Cevher Solmaz'ı sudan çıkaramadı. Bu esnada çocuğunu kurtarmaya çalışan anne de boğularak can verdi.
Olay yerine jandarma ve 112 acil sağlık hizmetleri kısa zamanda intikal ederken kız çocuğunu aramak için güvenlik kuvvetlerine ait özel dalgıçlar çağrıldı.
Bir müddet sonra kız çocuğunun da cansız bedenine ulaşıldı. Anne ve kızın cesetleri İnhisar Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 
Olay yerinde anne ve baba sinir krizi geçirirlerken bayram öncesi perişan olurken başta Taprak, İnhisar ve çevresi olmak üzere tüm Bilecik’in ve olayı duyanların bayramı zehir oldu.

anne-kiz-icin-herkes-uzuldu-bayramlari-zehir-oldu3.jpg

Kaynak:Mücahid Erdal

Bu haber toplam 5756 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.