ANTALYA'DAN BİLECİK'E MEKTUP YAZDI

ANTALYA'DAN BİLECİK'E MEKTUP YAZDI

Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı Gökdere Köyü Atatürk İlkokulu’nda 1’inci sınıf öğrencisi olan Deniz Göçer, Bilecik Belediyesi’ne bir mektup göndererek kütüphanede okumak için yayın talebinde bulundu. 

Minik Deniz’in mektubunu okuyan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Antalya'nın Aksu İlçesine bağlı Gökdere Köyü Atatürk İlkokulunda 1/A okuyan Deniz Göçer adında minik bir yavrumuz bizlere mektup yazmış. Mektubunda yazdığı satırlarla doğallığını, samimiyetini içten içe sıcaklığını yansıtan yavrumuz, okul kütüphanesinde okumak için Belediyemizden yayın talebinde bulunmuş. Böylesine çalışkan, düşünceli yavrularımız olduğu sürece evel Allah sırtımız yere gelmez” şeklinde konuştu.

Minik Deniz mektubunda, “Sevgili büyüğüm, bu mektubu Antalya'nın Aksu İlçesinin Gökdere Köyü’nden yazıyorum. Adım Deniz Göçer köyümüzdeki Gökdere Atatürk İlkokulunda 1/A sınıfına gidiyorum. Okulumuzda ülkemizi tanıtan biz müze oluşturacağız. İlinizle ilgili pek  İlinizi tanıtan kitap, CD, broşür, maket göndermenizi rica ediyorum. Ayrıca hikaye kitabı da yollarsanız çok sevinirim. Sevgi ve hürmetle ellerinizden öpüyorum” ifadelerine yer verdi. 

antalyadan-bilecike-mektup-yazdi2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4773 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum