Apartman sakinleri çileden çıktı

Apartman sakinleri çileden çıktı

Bilecik'te bir apartman dairesinde birden çok kişinin tadilat yapması ve pisliklerini apartmanın girişine bırakması diğer sakinler tarafından tepkiyle karşılandı.

Bilecik'te bir apartman dairesinde birden çok kişinin tadilat yapması ve pisliklerini apartmanın girişine bırakması diğer sakinler tarafından tepkiyle karşılandı. Apartman sakinleri bu duruma "Bilecik moloz döküm sahası. Molozlarını ücretsiz olarak buraya dökebilirsiniz ?" yazısı asarak esprili bir şekilde tepki gösterdi.

apartman-sakinleri-cileden-cikti1.jpg

Alınan bilgilere göre, Bilecik merkez Tevfikvey Caddesi üzerinde daha önceden Maliye lojmanları olarak hizmet veren apartmandaki dairelerin geçtiğimiz yıl satışı olmuştu. Satın alana şahıslar evlerin eski olması nedeniyle tadilat yapmaya başladı. Tadilat sırasında başta moloz yığını olmak üzere tüm pislikleri çuvallara dolduran şahıslar onları döküm sahasına atmak yerine apartmanın giriş katındaki boş alana istiflediler. Bu durum aparmanda hizmet veren ofis sahipleri tarafından tepkilerine neden oldu. Gün geçtikçe çuvalların sayısı arttığı aparma girişine "Bilecik moloz döküm sahası. Molozlarını ücretsiz olarak buraya dökebilirsiniz ?" yazısı asarak tepkilerini gösterdiler. 

apartman-sakinleri-cileden-cikti2.jpg

apartman-sakinleri-cileden-cikti3.jpgapartman-sakinleri-cileden-cikti4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3279 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum