'ARAÇ PARKI GÜÇLENİYOR'

'ARAÇ PARKI GÜÇLENİYOR'

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, makine araç parkındaki hafriyat kamyon sayısının 5’e çıkarıldığını ifade ederek "Hafriyat kamyon araçlarına yenileri eklenirken diğer araçların da bakım ve onarımı yapıldı. Böylece Osmaneli Belediyesi’nin her alanda olduğu gibi hizmet araçları noktasında da güçlü bir belediye haline geldi" dedi. 

Osmaneli Belediyesi araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Yaz sezonunun gelmesiyle Osmaneli Belediyesi itfaiye ekipman araçları, bakım ve onarımdan geçirilirken araç parkına da yeni araçlar dahil edildi.

Son yıllarda birbiri ardına yaptığı yatırımlarla hizmet ağını genişleten Osmaneli Belediyesi, makine parkını da ciddi anlamda geliştirme kararlılığını devam ettiriyor. Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin'de, vatandaşlara yönelik hizmetlerin kısa sürede ve kaliteli bir şekilde yapılması amacıyla Çevre Koruma ve İtfaiye Müdürlüklerinin ortak çalışması sonucu Osmaneli Belediyesi'nin araç parkının güçlendirildiğini kaydetti. 

Özellikle yaz aylarının gelmesi ve orman yangınlarıyla ilgili tedbirlerin alınmak istenmesi dolayısıyla üç adet itfaiye aracının bakım ve onarımdan geçirilerek yaz sezonuna hazır hale getirildiğini ifade eden Başkan Şahin:  "İlçemiz orman yangınları açısından çok hassas bir bölgede. Bu sebeple Orman İşletme Şefliği ile koordineli bir şekilde hareket edilerek, ilçemizde yangın sayısı ve hasarını sıfıra indirmek Osmaneli Belediyesi olarak bizim hedefimizdir" dedi. 

Öte yandan makine araç parkındaki hafriyat kamyon sayısının 5’e çıkarıldığını ifade eden Şahin: "Hafriyat kamyon araçlarına yenileri eklenirken diğer araçların da bakım ve onarımı yapıldı. Böylece Osmaneli Belediyesi’nin her alanda olduğu gibi hizmet araçları noktasında da güçlü bir belediye haline geldi. Tüm araçların ve iş makinelerinin ilçemize ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 1554 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.