ARTIK SÖZ MİLLETİN

ARTIK SÖZ MİLLETİN

Referandum maratonunda artık sona gelindi. Propaganda serbestliği bugün saat 18.00'de sona erecek ve Bilecikliler yarın sabah 08.00'den itibaren sandığa gidecek. Oy verme işlemi 17.00'de son bulacak. Her zaman olduğu gibi son sözü yine millet söyleyecek. İlimiz genelinde 151 bin 752 seçmen 605 sandıkta oy kullanacak.

KAMPANYA SÜRECİ GÜZEL GEÇTİ

Bilecik'te, referandum kampanya süreci ecdad toprağına yakışır şekilde sorunsuz ilerledi. Seçilmişler ve partililer karşılıklı hoşgörü ve saygıdan taviz vermedi. Bu süreçte hükümet yetkililerinden ilimize çeşitli temaslar gerçekleşirken Başbakan Binali Yıldırım'da ilimize misafir oldu. 

KARAR BİLECİK HALKININ

Gelinen süreçte, taraflar artık çalışmalarını tamamladı diyebiliriz. Şimdi gözler sandıklara çevrilecek ve seçim yasaklarının kalkmasının ardından gelen sonuçar takip edilecek. Bilecik yine kendine yakışır şekilde her seçimde olduğu gibi bu referandumda da demokrasi şölenini yaşayacak.  

KAMPANYA SÜRECİNİ YAKINDAN TAKİP ETTİK

Sakarya Gazetesi ve marka tescilli haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr ile ilimizdeki kampanya sürecini yakından takip ettik. Basın Masası programında belediye başkanlarını ağırlayarak çalışmaları hakkında söyleşiler gerçekleştirdik. Halk röportajları yaparak sokakların görüşünü aldık. Siyasilerin ev STK'ların referandum kampanyalarına gazetemizde ve haber sitemizde yer vererek Bilecik kamuoyuna duyurduk. Konferans ve söyleşileri takip ederek birbirinden önemli konukların referanduma bakış açılarını Bileciklilere aktardık. 

Son olarak Bilecik sokaklarında referandum sonucuna ilişkin vatandaşların tahminlerini aldık. 

İlimizin en çok okunan, satan ve takip edilen gazete ve haber sitesi olarak kampanya sürecini baştan sona siz değerli okuyucularımıza ulaştırdık. Seçim günü anlık gelişmeler ve seçim sonuçlarıyla sizlerin hizmetinde olacağız. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1629 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.