ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Bozüyük Belediyesi Ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen asfalt yenileme ve zemin düzenleme çalışmaları hız kazandı.

Yaz mevsimi ile havaların asfalt serimi için uygun hale gelmesi ile birlikte  belirlenen noktalarda bölgesel asfalt yenileme ve yama çalışmaları başlatılırken Bozüyük Belediyesi AK Masa’ya gelen şikayetler doğrultusunda devam ediyor. 

1-120.jpg

Yeşilkent Mahallesi ve Eski sanayi bağlantı yolu, Saraycık Kavşağı, Yediler Mahalle Konağı önü, Yeni Mahalle Fahri Korutürk Caddesi ve çevresi, 4 Eylül Mahallesi, Tekke Mahalle, Yeşilkent Mahallesi ve Yenidoğan Mahallesi’nde yer alan bir çok noktada çalışma yapıldı. 

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu çalışmaların yapıldığı alanlarda çalışanlardan ve birim amirlerinden bilgi aldı. Yapılan çalışmalarda verdikleri emeklerden dolayı işçilere teşekkür eden Başkan Yardımcısı özellikle Ramazan ayında sıcaklarda bile çalışmalarını sürdüren personeline teşekkür etti. 

Kısa bir açıklamada bulunan Ali Avcıoğlu, Bozüyük’te yapılan asfalt yenileme ve zemin düzenleme çalışmalarını belirli bir plan çerçevesinde sürdürdüklerini ve ilçenin her yerinde ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2316 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.