ASIL SARSILAN SİZSİNİZ

ASIL SARSILAN SİZSİNİZ

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında “Eskiden güvenlik kaygısını insanlar, eşkiyadan, teröristten, hırsızdan, arsızdan duyardı. Şimdi, tümünü tenzih ederim polis teşkilatımızın ve bekçilerimizin, polisten ve bekçiden kaynaklı şiddet görüntüleriyle Türkiye sarsılıyor.” bu konuşmayı yapıyor. Altay’a göre devletin polisi, bekçisi teröristten, eşkiyadan, hırsızdan, arsızdan daha çok millete zulm ediyor. Bu ve bunun ağzından çıkan sözlere inanan herhangi birinin başına bir hal gelse ilk sözü “Polis neredesin beni kurtarın” diyeceğinden emin olabilirsiniz.

Ülkemiz 1968-1980 arası sağ ve sol çatışmalarından çok çekti. 1980’den sonra PKK belası başımıza tebelleş oldu, halen de olmaya devam ediyor. Kırk binin üzerinde vatandaşımızı şehit ettiler. Polisimizi, askerimizi, halkımızı hunharca katlettiler, fırsatını buldukça hainliklerine devam ediyorlar. Bölücü terör örgütüyle mücadele eden kahramanlarımızı “Güvenlik kaygısı” duyulan kesim olarak gösterilmesi hem de ülke yönetimine talip bir partinin milletvekili tarafından söylenmesi gaflet değilse nedir?

Emniyet teşkilatına ağır ithamlarda bulunan bu milletvekilinin partisi iktidara gelse, bu milletvekili İç İşleri Bakanı olsa hangi teşkilatla halkın güvenliğini sağlayacak? Şöyle mi diyecek “Ben sizin şiddet görüntülerinizi muhalefetten biliyorum. Ben bu teşkilatın yerine yeni bir teşkilat kuracağım. Benim partim yıllar evvel koalisyonla iktidara gelmişti, Büyüğüm Mehmet Moğultay Adalet bakanı oldu beş bin hakim ve savcı atadı. Atadıkları için muhalefetin tepkisine “Kendi taraftarlarımı atamayıp da MHP’lileri, Refah Partilileri mi atayacaktım?” Ben de aynı yöntemi uygulayacağım.” Derse hiç şaşmam.

Amerika’da bir polisin vatandaşını nasıl öldürdüğünü hepimiz gördük ve Amerika ayağa kalktı. Bizim her işimize karışan bize hak hukuk dersi vermeye kalkan Amerika senatörleri var. Böyle vahşilik yapan ABD’li polislere ABD hükümeti aleyhine bizim milletvekilleri ve bilhassa CHP Grup Başkanvekili Engin Altay tepki göstermiyor, bizim polisimize gelince vur abalıya... Altay “Türkiye sarsılıyor” diyor, asıl sarsılan sizsiniz.

Bu haber toplam 3040 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum