ASKF, BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

ASKF, BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun ve Futbol il Temsilcisi Engin Toku, 2016-2017 futbol sezonunun başlamasının ardından basın mensuplarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. 

ASKF Başkanı Nusret Tosun, 2016-2017 futbol sezonunun geçtiğimiz hafta başladığını hatırlatarak, yeni sezonla birlikte basın mensuplarıyla da bir araya gelmek istediklerini söyledi. Önümüzdeki yıllarda bu buluşmayı gelenek haline getirmek istediklerini dile getiren Tosun, basının olumlu ve olumsuz tüm yazılarının kendileri için önemli olduğuna vurgu yaptı. 

1-205.jpg

2016-2017 futbol sezonunun tüm Bilecik'e hayırlı olması temennilerinde bulunan Tosun şöyle devam etti:

"Sizler bizim için çok değerlisiniz. Çünkü sizler olmadan sporumuzun sıkıntılarını, gerek kamuoyuna, gerek bürokrasiye, gerekse siyasi birimlere ulaştıramayız. Sizlere bu konuda çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizleri destekliyorsunuz. Hemen hemen tüm basın mensubu arkadaşlarımız burada. Bizde son derece mutluyuz, memnunuz.Önümüzde uzun bir futbol sezonu var. Bu arada BAL Ligi devam ediyor. Bayanlar BAL Ligi de devam ediyor. Hep beraber inşallah sağlıklı bir şekilde sizlerin de destek ve yardımlarıyla bu sezonu beraber bitireceğiz. Temennimiz sağlıklı iyi bir sezon olması. Sizlerin de bizlerden beklentileriniz var ise, mesela sentetik saha da basın kulübemiz yoktu. İl Müdürümüzle görüşüp geçen gün onu yaptırdık. Hakemlerle, bizlerle, sporcu arkadaşlarımızla veya kulüplerle ilgili sorunlarınız varsa konuşacağız. Bizde sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Geçen yıl hakem camiasıyla basın mensupları arasında ufak tefek sıkıntılar oldu. Genel anlamda beraber çalışıyoruz. Bizim eksiğimizi de yazın, yanlışı da yazın, doğruyu da, eleştiriye açığız. Kendimize çeki düzen verir, eksiklerimizi gideririz" dedi. 

Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise geçtiğimiz sezonlarda basın mensuplarının yaşadığı bazı sıkıntıların giderildiğini belirterek, basın mensuplarının müsabakalara girme, girmeme, akreditasyon kartı takıp, takmama gibi sorunları çözdüklerini ifade etti. 

2-195.jpg

Toku, gazeteciler için hazırlanana basın kulübesinin de hizmet vermeye başladığını dile getirerek,"Basın iyiyi de yazıyor, kötüyü de. Sizden ricam futbol ile ilgili bir yazı yazılacaksa ilk ağızdan benden veya Nusret Bey’den bilgi alabilirsiniz. Dışarıdan şu şunu dedi bu bunu dedi şeklinde yazmayalım. Biz büyük bir aileyiz. Haberi yapmadan önce bizden bilgi almanızı rica ediyorum” şeklinde konuştu. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1800 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.