ASKF'DEN BİLECİKSPOR MAÇI AÇIKLAMASI

ASKF'DEN BİLECİKSPOR MAÇI AÇIKLAMASI

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, Bilecikspor ve 1299 Bilecik kulübü arasında oynanan maçla ilgili tartışmalara dahil oldu. Nusret Tosun, düzenlediği basın toplantısında, il spor güvenlik kurulu kararlarına dikkat çekerek, Belediye Başkanı Semih Şahin'in açıklamalarını talihsizlik olarak nitelendirdi. 

askfden-bilecikspor-maci-aciklamasi2.jpg

ASKF Başkanı Nusret Tosun, 2019-2020 futbol sezonunun başlamasının ardından geleneği bozmayarak yine basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarını sabah kahvaltısında ağırlayan Nusret Tosun, yeni sezonunun hayırlı olmasını diledi. 

Bir otelde gerçekleşen sabah kahvaltısına, ASKF Başkan Vekili Murat Hızlı, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Bilecik Futbol İl Tertip Komitesi üyesi İsmail Özdil, ASKF yönetim kurulu üyeleri, hakem temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Nusret Tosun, Bilecikspor ile 1299 Bilecik Kulübü arasında oynanan maçla ilgili tartışmaları değerlendirirken önemli mesajlar verdi. İl spor güvenlik kurulunun kararları doğrultusunda müsabakanın gerçekleştirildiğini ifade eden Tosun, Bilecikspor'un talebi üzerine şifahi bilgilendirme ile bir esneklik uygulandığını belirtti. 

Bahse konu müsabakayla ilgili yaşanan tartışmaların temelinde stadyum ihtiyacının yattığına vurgu yapan Nusret Tosun, Bilecik ve Bozüyük'ün stadyum sorunlarının bir an evvel çözülmesi gerektiğini söyledi. Tosun ayrıca, emniyet tedbirleri ile ilgili eleştirilerin ise uzmanlık gerektiren bir konu olduğunu belirterek, maçların sorunsuz şekilde oynanması için güvenliğin önemli olduğunu kaydetti. 

askfden-bilecikspor-maci-aciklamasi4.jpg

Nusret Tosun, Belediye Başkanı Semih Şahin'in açıklamalarının hatırlatılması üzerine yaptığı açıklamada ise 'Biraz talihsizlik olmuş' ifadesini kullandı. İl spor güvenlik kurulu kararlarında belediye başkan yardımcısının da imzasının olduğunu dile getiren Tosun, "Bilgi eksikliği olmuş olabilir" dedi. 

Tosun son olarak Bilecik’te sporu sevdirmek ve sporcu sayısını artırmak adına çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini bildirdi. 

Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise yeni sezonda tüm takımlara başarılar diledi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1837 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum