ASKIDA İFTAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

ASKIDA İFTAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Niyazi Aydın, örnek bir çalışmaya imza atarak ihtiyaç sahibi aileleri iftar sofrasında buluşturdu. 'Askıda iftar' adı altında bir kampanya başlatan Muhtar Aydın yaklaşık 120 kişiyi iftar sofrasında buluşturdu. 

1-126.jpg

Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Niyazi Aydın, örnek bir çalışmaya imza attı. 'Askıda iftar' adı altında bir kampanya başlatan Muhtar Aydın, mahalledeki ihtiyaç sahibi aileleri iftar sofrasında buluşturdu. Mahalle konağı önünde yaklaşık 120 kişiyi iftar sofrasında buluşturan Muhtar Aydın'ın bu davranışı takdirle karşılandı. 

"Askıda ekmek" uygulamasından yola çıkarak "askıda iftar" kampanyasını hayata geçirdiğini belirten Muhtar Aydın şunları dile getirdi: "Ramazan ayı birlik, beraberlik ve bereket ayı. Ben bu ayda bu birlik, beraberlik ve bereketi nasıl artırabilirm diye düşündüm. Sonra bu askıda iftar projesi aklıma geldi. Hani fırınlarda askıda ekmek uygulaması var. Bende bundan yola çıkarak askıda iftar olur mu olmaz mı diye düşündüm. İlk olarak iftar menülerini araştırdım. 7,5 TL'lik bir menü buldum. Daha sonra da etrafımdaki eş dosta sordum. Siz böyle bir hayra vesile olmak istermisini diye. İnanın çok büyük ilgi gördü. Bu akşam birincisini verdik. Dördüncü iftarın parasal durumu hazır. İnşallah böyle 10-15 düzenlenmeyi düşünüyoruz. İnşallah mahallemizdeki dar gelirlilerin hepsine ulaşacağız." dedi. 

2-117.jpg

İftar programına katılan bazı vatandaşlar ise, Muhtar Niyazi Aydın'ı askıda iftar kampanyasından dolayı kutlarken, katkıda bulunan hayırsever vatandaşlara ise teşekkür ettiler. 

3-065.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2310 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.