'ASKIDA İFTAR' TAKDİR TOPLUYOR

'ASKIDA İFTAR' TAKDİR TOPLUYOR

Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Niyazi Aydın, örnek bir çalışmaya imza attı. 'Askıda iftar' adı altında bir kampanya başlatan Muhtar Aydın, mahalledeki ihtiyaç sahibi aileleri iftar sofrasında buluşturuyor. 

Bu güzel çalışmayla ilgili gazetemize bilgiler veren Muhtar Aydın Ramazan Ayı'nın rahmet ve bereketini mahallelerinde yaşatmak istediklerini belirterek şunları kaydetti:

"Askıda iftar adı altında bir çalışma başlattım. Buradaki amacımız mahallemizdeki mültecileri ve ihtiyaç sahiplerini iftar sofrasında bir araya getirmek, onlara yardımcı olmak. Bir yemek şirketi ile anlaştık ve üç çeşit yemek, içecek ve tatlı olacak şekilde bir kişi için 7,5 liraya iftar veriyoruz. Bu kampanyayı duyurmamın ardından birçok hayırsever harekete geçti. Hayırseverler kaç kişiye iftar vermek istiyorlarsa ücretlerini bize ulaştırdı ve bizde listelerimizi hazırladım.

Bu kapsamda ilk iftarımızı yarın yapacağız. İftarlarımızı 100'er kişi şeklinde yapacağız çünkü mahalle konağımızın önü tam 100 kişi için uygun. Allah nasip ederse ilk iftarımızı yarın, ikincisini de yarından sonra gerçekleştireceğiz" dedi. 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3924 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
İğne