BAĞKAR AÇILDI

BAĞKAR AÇILDI

Pazaryeri'nde inşaatı tamamlanan BAĞKAR Gıda Tarım Ürünleri İnşaat Makina San. Tic. Ltd. Şti'nin ilk bölümü yem ve tarım ürünleri satış ofisi hizmete girdi. 
BAĞKAR yem ve tarım ürünleri satış ofisi, gazetemiz sahibi Şadi Erdal'ın ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda kurban kesilerek dualarla açıldı. 

1-009.jpg
Pazaryeri'ne canlılık katacak tesisin kurdele kesiminden önce konuşan işletme sahibi İbrahim Bağ, Pazaryeri başta olmak üzere bölgeye hizmet edeceklerini söyledi. Bölgede tarım ve hayvancılıkla uğraşanlara ekonomik çözüm destekleri sunmayı hedeflediklerini dile getiren İbahim Bağ şöyle devam etti:
"23 Mayıs 2015 tarihinde ilk temelimizi attık. Geçen süre zarfında bölgeye sağlayabileceğimiz faydaları istişare etme fırsatı bulduk. Pazaryeri İlçe Tarım Komisyonu çalışmalarına katıldık, yerel yönetim ile birlikte bölgenin ihtiyaçlarının belirlenmesinde önemli rol aldık. 

3-004.jpg
Söz verdik, bugün Pazaryeri'ndeki ilk ticari faaliyetimiz olan tarım ürünleri ve hayvancılık sektörü satış ofisimizi açıyoruz. İnşallah 2016 yılının Ağustos ayında imalat bölümümüzü de açarak bölgeye daha faydalı olmak ümidi içerisindeyiz. Prensip olarak bu açacağımız iş yerinde öncelikli hedefimiz tarım ve hayvancılık ile uğraşan değerli arkadaşlarımıza ekonomik çözüm destekleri sunmaktır" dedi. 
Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ise tesisin ilçeye hayırlı olması temennilerinde bulunarak,"Pazaryeri için sevindirici bir gün. Pazaryeri'nin bir tarım ilçesi olmasından dolayı bu tesisler çok önemli. Bu tesisimizle tarım ve sanayimiz birleşiyor. Hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

2-009.jpg
Açılışta son olarak konuşan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız'da işletmenin başta Pazaryeri olmak üzere ilimize hayırlı olması dileklerinde bulundu. 
İlçe Müftüsü Ramazan Kara'nın dua yaptırmasının ardından kurban kesilerek işletmenin açılış kurdelası kesildi. 
Açılışın ardından davetlilere tesis gezdirildi ve ikramlarda bulunuldu. 

4-002.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5076 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum