Bakan Sözü "Bilecik'e Desteğimiz Tam, Bilecik IPARD'I Hakediyor"

Bakan Sözü "Bilecik'e Desteğimiz Tam, Bilecik IPARD'I Hakediyor"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bilecik'e geldi.

Bakanlar Dönmez ve Pakdemirli ilk olarak Bilecik Valiliğini ziyaret etti. Burada il protokolü tarafından karşılanan bakanlar daha sonra Valilik anı defterini imzaladı. 

bakan-sozu4.jpg

bakanlar-bilecik-te.jpg
TRAFİK FELÇ OLDU
Bakanların bir sonraki durağı ise AK Parrti İl Başkanlığı oldu. Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan il binasına gelindiğindeyse trafik adeta felç oldu. Bakanlara ait kortejler ve protokol araçlarının oldukça fazla olması trafiği kilitledi. Onlarca araç park edecek yer bulamayınca trafikte keşmekeşlik yaşandı. 

bakan-sozu2.jpg
BİLECİK BELEDİYESİNE ELEŞTİRİ
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, il başkanlığında yaptığı konuşmada, Bilecik Belediyesini eleştirdi. Bilecik Belediyesi'nin başarısız olduğunu dile getiren Bakan Pekdemirli, "Kayıyı gönderdiler ayıyı getirdiler. Bunlardan bir şey çıkmaz" dedi. 
BİLECİK'E IPARD SİNYALİ
Bilecik'in ıpard desteklerinden faydalanması için talepte bulunan AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Baki Yavuz'un sorusuna cevap veren Bekir Pakdemirli, "Bilecik'e desteğimiz tam. Bilecik IPARD'ı hakediyor" diye konuştu.
FATİH DÖNMEZ'DEN SEÇİM VURGUSU
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise muhalefete eleştirilerde bulunarak Türkiye'yi iki önemli seçimin beklediğine dikkat çekti. 2023 ve 2024 seçimlerinin kritik bir eşik olduğunu ifade eden Bakan Dönmez, Bilecik teşkilatına güvendiklerini söyledi.  

bakan-sozu3.jpg
MHP'YE ZİYARET
Bakanlar daha sonra yürüyerek MHP İl Başkanlığına doğru yola çıktı. Esnaf ve vatandşalrı selamladıktan sonra MHP'y ziyaret gerçekleştirdiler. 
LAVANTA BAHÇESİ GEZİLDİ
Bakanların Bilecik programının devamında Merkez'e bağlı Ulupınar Köyü'ne geçildi. Burada Şermin Kahraman'a ait lavanta bahçesi gezilerek incelemelerde bulunuldu.

Bu haber toplam 4877 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum