Bakanlar Ak Parti'de "Kayı'yı Götürdüler, Ayı'yı Getirdiler"

Bakan Pakdemirli, İl Başkanı Serkan Yıldırım için yazdığı şiiri okudu Bilecik Belediyesi için "Kayı'yı götürdüler, ayıyı getirdiler" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Bilecik Ak Parti İl Başkanlığı ziyareti esnasında açıklamalarda bulundu. Yoğun bir şekilde ülkemizin dört bir yanında programlarının devam ettiğinin altını çizen Bakan Pakdemirli vatandaşlarımıza ulaşma noktasında var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Bakan Pademirli'nin Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım için yazmış olduğu şiir salondakiler tarafından alkışlanırken CHP'li Bilecik Belediyessinin icraatlarıyla ilgili "Kayı'yı Götürdüler, Ayı'yı getirdiler." dikkat çekti.
Bakan Dönmez bulundukları süreç içerisinde Bilecik'e 2 milyar lira yatırımın yapıldığını ve bunun azımsanmaması gerektiğini vurgularken bu hizmeti ülkenin her bir noktasına ulaştırmak için çalıştıklarını ifade etti. Bakanların Bilecik Ak Parti İl Başkanlığında yapmış oldukları açıklamaları videodan izleyebilirsiniz.

Bu haber toplam 5616 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum