Bakanlardan Bilecik çıkarması

Bakanlardan Bilecik çıkarması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir dizi temaslarda bulunmak üzere 8 Temmuz Perşembe günü Bilecik’e gelecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir dizi temaslarda bulunmak üzere 8 Temmuz Perşembe günü Bilecik’e gelecek. Yoğun bir programla ilimize gelecek olan Bakan Dönmez ve Pakdemirli mesaisinin tamamını Bilecik’te geçirecek. Ancak, iki bakan için hazırlanan yoğun programın nasıl uygulanacağı ise büyük bir soru işareti. 

Bakan Dönmez ve Pakdemirli, sabah saat 08.00’de Ankara’dan hareket edecek ve 9.10’da Bilecik Valiliğine ulaşacak. Bilecik Valiliği ziyaretinin ardından AK Parti ve MHP İl Başkanlıklarını ziyaret edilecek. Tüm bu ziyaretler ise sadece 20’şer dakika içerisinde yapılacak ve saat 10.30’da Ulupınar Köyü’nde bulunan lavanta bahçesine gidilerek çilek hasadı gerçekleştirilecek. Ulupınar Köyü’ndeki program için ayrılan süre ise sadece 40 dakika. 

Bakanlar, saat 11.40’da Pazaryeri Küçükelmalı Tabiat Parkı’nda olacak ve yapımı tamamlanan çalışmaların açılışını gerçekleştirdikten sonra yemek molası verecek. Burası için ayrılan sürede 45 dakika olurken Pazaryeri’nden Osmaneli’ne ise 30 dakikada geçilmesi öngörülüyor. 

Bakanların bir sonraki durağı ise Osmaneli ilçesi olacak. Bakanlar, saat 13.15 ile 13.45 arasında Osmaneli’nde karpuz hasadına katılıp sonrasında 14.30’da Gölpazarı’na ulaşacak. Gölpazarı Tarım OSB yeri incelenerek Kapalı Pazar yerinin temeli atılacak. Son olarak 15.30-18.00 saatleri arasında sektör toplantısı düzenlenecek.  

Bakan Dönmez ile Bakan Pakdemirli’nin yoğun Bilecik mesaisi 18.30’da son bulacak. Bakanlar, İstanbul’a hareket edecek. İki bakan için hazırlanan bu yoğun programın ne kadar uygulanabileceği ise büyük bir soru işareti. 

Kaynak:Tuba TIRPAN

Bu haber toplam 4926 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum