Bakanlardan Gölpazarı'na tam destek

Bakanlardan Gölpazarı'na tam destek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bilecik temaslarının son bölümünde Gölpazarı ilçesine geldi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bilecik temaslarının son bölümünde Gölpazarı ilçesine geldi. Gölpazarı Belediyesi’nce yapımına başlanan alışveriş merkezi ve kapalı pazar alanının temel atma töreni gerçekleştirilerek, Tarım ve Orman Bakanlığı organizasyonunda sektör toplantısı gerçekleştirildi. Ayrıca, Gölpazarı’nda kurulması planlanan Gıda İhtisas OSB alanında incelemelerde bulunuldu.

bakanlardan-golpazarina-tam-destek1.jpg

‘GÖLPAZARI NE İSTERSE OLACAK’

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Gölpazarı’nın önemli bir tarım kenti olduğunu ifade ederek, “Gölpazarı’nın ne ihtiyacı olursa elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bakan Pakdemirli, gıda ihtisas OSB’nin ilçe için çok önemli olduğunu ifade ederek, OSB’ye yatırımcı yönlendirilmesi konusunda yardımcı olacağını dile getirdi. Gölpazarı’nın büyük pazarlara yakın olması avantajının kullanmak gerektiğini kaydeden Bakan Pakdemirli, “Gölpazarı artık bizimde memleketimiz olmuştur. Gölpazarı bize emanet demektir. Bundan sonra Gölpazarı ne isterse olacak” ifadelerini kullandı.

‘GÖLPAZARI’NA NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ’

bakanlardan-golpazarina-tam-destek2.jpg

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise baba ocağı Gölpazarı’nın kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek yetişip büyüdüğü topraklara ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Gölpazarı’na her geldiğinde ya temel attıklarını ya da açılış yaptıklarını kaydederek Belediye Başkanı Hayri Suer’den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Bakan Fatih Dönmez, AK Parti’nin belediyecilik anlayışının 2 yıl gibi kısa bir sürede Gölpazarı’nın çehresini değiştirdiğini anlatarak, şöyle devam etti:

“Bugün gerçekleştireceğimiz temel atma töreni Gölpazarı’nın yeni buluşma noktası olacak. AK Parti belediyeciliği örnek oluyor. Gölpazarı’nda kültür merkezi inşaatı devam ediyor, TOKİ çalışmaları var. Gıda ihtisas OSB Gölpazarı için çok önemli. Gereken desteği veriyoruz, inşallah en kısa sürede başlayacak. OSB kurulduğunda ilçeye ve ilçe ekonomisine çok büyük değer katacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından temel atma töreni gerçekleştirildi. Daha sonra sektör toplantısı yapılarak Bakanların Bilecik programı sona erdi.

Bu haber toplam 2403 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum