BAKANLIK MURATDERE KARARINI VERDİ

BAKANLIK MURATDERE KARARINI VERDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bozüyük’e bağlı Muratdere Köyü sınırları içerisinde ormanlık alana kurulması planlanan bakır madeni ocağıyla ilgili kararını verdi. AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bakanlığın bakır madeni ocağının açılmasını uygun görmediğini, olumsuz yönde karar alındığını açıkladı. 

‘MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ’

Karabıyık, süreç içerisinde konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederek, “Biz her zaman hemşehrilerimizin ve milletimizin yanındayız” dedi. Fikret Karabıyık, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu süreçte konuya hassasiyet gösteren Muratdereli hemşehrilerimize, Bozüyüklü hemşehrilerimize, siyasi partilerimize, Bilecik valimiz sayın Tahir Büyükakın’ın başkanlığında tüm kamu kurumlarımıza ve gündeme geldiği günden bu yana halkımız yanında tavır gösterip hemşehrilerimizi yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Halil Eldemir’e, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ ye, bizzat konuyu yakından takip ederek bizlere destek veren Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a çok teşekkür ederim.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3785 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum