BAKICI'DAN HALK GÜNÜ MESAİSİ

BAKICI'DAN HALK GÜNÜ MESAİSİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ‘Halk Günü’nde vatandaşları dinliyor.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, her hafta düzenlediği ve geleneksel hale gelen ‘Halk Günü’nde vatandaşları dinliyor, dertlerine derman oluyor. Yasalar çerçevesinde sorunların çözümlenmesi için de ilgili müdürlüklere talimat veriyor.
Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu belirten Başkan Bakıcı,“Vatandaşlarımızla her zaman her ortamda bir aradayız. Sıkıntılarını dinleyip dertlerini çözmeye çalışıyoruz. Halk gününde de vatandaşlarımızı AK Masa’mızda karşılayarak dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz” dedi. 
Başkan Bakıcı ile görüşen vatandaşlarda Halk Günü uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek  ‘Biz belediye başkanımıza güveniyoruz. İlçemizde birçok başarılı projeye imza attı, çok güzel çalışmalar yaptı. Mahallelerimizin sorunlarını çözüyor. Biz inanıyoruz gelecekte Bozüyük çok daha güzel olacak” dediler.

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1665 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.