BAŞBAKAN'DAN DEV PROJEYE DESTEK SÖZÜ

BAŞBAKAN'DAN DEV PROJEYE DESTEK SÖZÜ

AK Parti Bilecik İl Başkanlığının 6’ncı olağan kongresi için hafta sonu ilimize gelen Başbakan Binali Yıldırım, Bilecik Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan '1299 Osmanlı Ulu Çınar' park projesini destekleyeceğini müjdeledi. 

Bilecik’e birçok müjdeyle gelen Başbakan Binali Yıldırım, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın dev projelerinden biri olan ‘1299 Osmanlı Ulu Çınar’ park projesi içinde gereken desteği vereceğini ifade etti. 

Belediye Başkanı Selim Yağcı’da Başbakan Binali Yıldırım’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

AK Parti’ye verdikleri desteklerden dolayı Bilecik halkına teşekkür eden Başbakan Binali Yıldırım,  “Bilecik gücümüze güç katıyor. Sizin fedakar yüreğiniz her zamanki gibi çalışkanlığınızla fark getiriyor. Bilecik bizim tarihi büyük yürüyüşümüzün başlangıç noktasıdır” dedi.

Konuşmasında; Bilecik’e yapılan hizmetlerden bahsederken, müjdeler de getirdiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, Söğüt’e TOKİ tarafından toplu konutlar inşaa edileceğini, Bozüyük’e yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yapılacağını ve Bilecik’te Osmanlı Yaşam Adası Uluçınar 1299 isimli bir park yapılacağını müjdeledi.

dev-projeye-destek2.jpg

Bilecik’e 15 yılda 9 milyar yatırım ve destek sağlandığını söyleyen Başbakan Yıldırım, 2002 yılından beri Bilecik’e yapılan eğitim, yol, sağlık, tarım ve iş gücü alanındaki yatırımları da dile getiren Başbakan Binali Yıldırım; ''Bilecik gücümüze güç katıyor. Sizin fedakar yüreğiniz her zamanki gibi çalışkanlığınızla fark getiriyor. Bilecik bizim tarihi büyük yürüyüşümüzün başlangıç noktasıdır. Söğüt büyük medeniyet çınarımızın köküdür. Bilecik dirilişin şehridir, varoluşun şehridir ve bundan sonra inşallah yükselişinde şehri olacaktır. 2019’da yeniden dirilişe, yeniden yükselişe Bilecik hazır mı? 2019’da yeni bir tarih yazacak mıyız? Varolasın Bilecik Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.

''İLİMİZE YAPMIŞ OLDUKLARI KATKI DOLAYISIYLA CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZA BİLECİK ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM''

dev-projeye-destek3.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise ''Bir tohumdan bir çınar, bir obadan bir beylik, bir beylikten bir devlet, bir devletten bir medeniyet doğuran Dirilişin Şehri Bilecik'imizde Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ı ağırlamanın mutlu hazzını ve gururunu yaşadık. 6. Olağan İl Kongremizi gerçekleştirdiğimiz salonda 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' diyen ecdadın torunları olarak Başbakanımızı büyük bir coşkuyla karşıladık. İlimize müjdelerle gelen Başbakanımıza belediyemizin vizyon projelerinden biri olan 1299 Osmanlı Uluçınar projesine destek olacağı müjdesini Başbakanımızdan aldık ve bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3545 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum