BAŞIBOŞ KÖPEKLER VATANDAŞA SALDIRDI

BAŞIBOŞ KÖPEKLER VATANDAŞA SALDIRDI

Gölpark’a akşam koşusuna giden Rıza Yıldırım isimli vatandaş başıboş köpeklerin saldırısına uğradığını iddia etti. Yıldırım, köpeklerin saldırısından zor kurtulduğunu söyleyerek yetkililerin başıboş köpeklerle ilgili önlem almasını istedi. 

WhatsApp ihbar hattımıza gelen bilgilere göre, Rıza Yıldırım isimli şahıs geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde spor yapmak üzere Pelitözü Gölpark’a gitti. Yıldırım, burada koşu yaptığı esnada kalabalık bir köpek grubunun kendisine saldırdığını öne sürdü. Köpeklerin saldırısından zor kurtulduğunu aktaran Yıldırım şu ifadelerle yetkililere seslendi:

“Ben spor yapmak için gittim. Orası çocukların da ailelerin de bulunduğu bir alan. Tasmalı tasmamız birçok köpek vardı. Bana saldırdılar, kendimi zor kurtardım. Bana değil de bir çocuğa saldırsalardı sonuçları çok daha ağır olabilirdi. Çevredekiler zaten korkup yardım etmiyor, güvenlik görevlileri de çok duyarsızdı. Bizim çocuklarımız, torunlarımız oynuyor oralarda, herkes üstüne düşeni geç olmadan yapmalı.  Ben yaşanan olaydan gerçekten etkilendim ve bir daha oraya spora gitmeyi düşünmüyorum. Lütfen gereken neyse yapılsın. Bizim konuyu ciddiye almamız için birilerinin zarar mı görmesi gerekiyor?  Duyarlı olalım, ne gerekiyorsa yapılsın” dedi.

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum