Basın İlan Kurumu’ndan gazetemize ziyaret

Basın İlan Kurumu’ndan gazetemize ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü İbrahim Çorbacı, gazetemizi ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü İbrahim Çorbacı, gazetemizi ziyaret etti. İbrahim Çorbacı, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ve Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal ile bir süre görüştü. 

Ziyarette, Basın İlan Kurumu’nun Bilecik’teki faaliyetlerine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Müdür Çorbacı, Bilecik’te yayınlanan gazetelerin Basın İlan Kurumu’na kısa sürede adapte olduğunu belirterek gazetemize yayın hayatında başarılar diledi. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu Basın Masası programlarını takip ettiğini ifade eden Müdür Çorbacı, “Çok güzel programlar oluyor. Beğenerek ve ilgiyle takip ediyorum, şehir adına güzel çalışmalar” ifadelerini kullandı. 

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ise gazetemiz çalışmaları hakkında bilgiler vererek ileriye dönük projelerimizi Müdür Çorbacı ile paylaştı. Basın Masası programının 5 yılı aşan yayın hayatında kamuoyunda önemli bir yer edindiğini ifade eden Şadi Erdal, “Bilecik adına fikri olan ve kent için kafa yoranların ilimiz gündemine ilişkin güzel tespit ve yorumları oluyor. Her geçen gün üstüne koyarak başarılı işler yapmaya çalışıyoruz. Basın İlan Kurumu’nun önümüzdeki yıllarda ilimizde açacağı temsilcilik de inşallah hayırlı olacak” dedi. 

Ziyaret, Müdür Çorbacı’nın hediye takdiminin ardından sona erdi. 

Ziyarette, BİK Sakarya Şube Müdürlüğü personellerinden Habip Dayıoğlu da yer aldı. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2559 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.