BASIN MASASI, 2016’YA HIZLI BAŞLADI

BASIN MASASI, 2016’YA HIZLI BAŞLADI

Basın Masası, 2016'ya hızlı başladı

 

Ahmet MEŞE

 

Bilecik'in ilk ve tek tartışma programı Basın Masası, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'ın önderliğinde 2016 yılına hızlı başladı. Programın bu haftaki bölümünde, siyasileri ve bürokrasiler hedef alan çarpıcı açıklamalar birbiri ardına geldi. 

 

Geçen hafta Bilecik gündemini tayin eden programın bu haftaki çekimlerinde yine çok çarpıcı konular gündeme geldi. Program konukları Orhan Şişman, Mehmet Erdem ve Sedat Bayam Bilecik'in sorunlarını değerlendirdi. 

 

Mehmet Erdem, Toprak Korumu Kurulu'nda yapılan bir oylamada beşe dört çıkan sonucun altıya iki olarak raporlaştırıldığını iddia ederek, kurula başkanlık eden Vali Ahmet Hamdi Nayir'e seslendi. Orhan Şişman, mevcut devlet hastanesindeki aksaklıklarla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu ve ağır eleştiriler getirdi. Sedat Bayam ise Bilecik halkının ilimiz sorunlarına yaklaşımına vurgu yaptı. 

 

 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ise geçtiğimiz haftaya damga vuran Osmaneli AK Parti İlçe Başkanına ait kum ocağı ve eski vali konağının yerine yapılan inşaatta şartnameye uyulmadığı yönündeki haberlerle ilgili kamuoyunun yetkililerden açıklama beklediğini belirtti.  Erdal, konunun muhattablarının yapacağı açıklamaları gazetemizden ve haber sitemizden yayınlayarak kamuoyunu bilgilendirmeye hazır olduklarını kaydetti. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.