BAŞKAN BAKICI KARİYERİNİ ANLATTI

BAŞKAN BAKICI KARİYERİNİ ANLATTI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Kariyer Günleri’ne konuk oldu. 
Başkan Bakıcı, öğrencilerle gerçekleştirdiği sıcak ve samimi sohbette kariyerine ilişkin bilgiler verdi. İş hayatından ve siyasetten bahseden Bakıcı hayatın her alanında kendisi için en önemli şeyin dürüstlük olduğuna vurgu yaptı. 

1-036.jpg
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Kariyer Günleri’ne konuk oldu. 
Bozüyük Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun Konferans Salonu’nda yapılırken 3. Kariyer Günleri Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile başladı. Geleneksel hale gelen etkinlik Bozüyük MYO Konferans Salonu’nda yapılırken etkinliğe Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Okul Müdürü Doç Dr. Murat Yurdakul, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehpare Tokay Argan ve üniversite öğrencileri katıldı. 
Programın açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Okul Müdürü Doç Dr. Murat Yurdakul Kariyer Günleri’nin Bozüyük Meslek Yüksekokulu’nda bir geleneğe dönüştüğünü belirterek “kariyer günlerindeki amacımız öncelikle öğrencilerle gerçek sektörü bir araya getirmek ve deneyimlerini aktarmalarını sağlamak” dedi. Bu günkü konuklarının Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı olduğunu, geçirdiği ağır ameliyatın ardından böyle bir programa ilk kez katıldığını belirterek katılımı için teşekkür etti. “Fatih Başkanımız bizim için çok özeldi. İçinde bulunduğunuz okulun inşa edilmesinde, yerinin tahsis edilmesinde, gezdiğiniz bahçesinin düzenlenmesinde büyük emekleri var. Ben bir kez daha huzurunuzda hepinizin adına teşekkür etmek istiyorum. Sadece okulumuza değil ilçeye kazandırdığı güzel eserlerle de Bozüyük’te yıllarca anılacak” diyen Yurdakul “Kariyer günleri bizim için önemli aslında sizlerle birlikte bizler de bu etkinliklerden bir şeyler öğreniyoruz. Her gelen konukla birlikte onların deneyimleri ile birlikte bizler de hayat tecrübemizi arttırıyoruz” dedi.

2-033.jpg
Ardından söz alan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı özgeçmişi hakkında bilgi vererek siyasete girişini anlattı. Öğrencilerle sıcak ve samimi bir konuşma gerçekleştiren Başkan Bakıcı “Siyasete girmeden önce de sonrada hayatınızda ne değişti diye sorarsanız? Benim siyaseten hayatımda değişmeyen tek şey vermiş olduğum hiçbir sözü geri çevirmemek, arkasına sığınmamak, yani vermiş olduğumuz her sözü yerine getirmek. O yüzden bizim için en önemli şey dürüstlüktür. Benim yetiştiriliş tarzım budur. Siyaseten de vermiş olduğumuz her sözü yerine getiriyoruz. Burada önemli olan şehrimizin gelişmesi, vermiş olduğumuz sözün arkasında durulmuş olması. Ben belediye başkanlığını bir gün ne olursa olsun, eninde sonunda bırakacağım. Ama burada önemli olan rahat olmanız. Ben her akşam eve gittiğimde çok rahat bir şekilde uyuyorum. Nedeni; emanete nasıl sahip çıkılacağını çok iyi bilen birisi olarak, aynı zamanda da her sözünün arkasında duran bir kişi olarak çok rahat bir şekilde uyuyabiliyorum. Tabi ki bu arada sağlık da çok önemli. Hayatta ödün vermeyeceğiniz tek şey ‘kendiniz ne iseniz o olun’. Birilerine cici görünmek ne kadar önemli? Birde hiç bir zaman sakınmayın ve çekinmeyin. Ben fikirlerimi her alanda rahatlıkla beyan etmiş bir insanım” dedi. 
Başkan Bakıcı konuşmasında ayrıca iş hayatında mücadele etmenin önemine değinerek girişimcilik ve zamanın iyi değerlendirilmesi konusunda öğrencilere öğütler verdi. Öğrencilerle iş deneyimlerini, hayat tecrübesini, bilgi ve birikimlerini içtenlikle paylaşan Başkan Bakıcı öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. 
Programın sonunda Doç Dr. Murat Yurdakul Başkan Bakıcı’ya programa katıldığı için teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 4697 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum