BAŞKAN BAKICI, YENİ PROJELER İÇİN BEBKA İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BAKICI, YENİ PROJELER İÇİN BEBKA İLE BİR ARAYA GELDİ

Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) İl koordinatörü Fatih Aydın ve beraberindekiler, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilmesi planlanan güdümlü projelerde destek, izlenecek yollar ve diğer bir çok konuda görüşmelerin gerçekleştirildiği ziyarette, BEBKA yetkilileri, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya sunum yaptı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete İl koordinatörü Fatih Aydın’ın yanı sıra Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksek Okulu Müdürü Murat Yurdakul, Başkan Yardımcıları Hayrettin Eldemir ve Ali Avcıoğlu da hazır bulundu. Gerçekleştirilmesi planlanan güdümlü projelerde destek, izlenecek yollar ve diğer bir çok konuda görüşmelerin gerçekleştirildiği ziyarette, BEBKA yetkilileri, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya sunum yaptı. Yaklaşık olarak 2 saat süren toplantı sonunda kurumlar arası işbirliği ve fikir alışverişinin önemi vurgulanırken, BEBKA İl Koordinatörü Fatih Aydın Başkan Bakıcı’ya göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2061 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.