BAŞKAN BAKICI'DAN ÖĞRENCİLERE SUCUK EKMEK

BAŞKAN BAKICI'DAN ÖĞRENCİLERE SUCUK EKMEK

Bozüyük Belediyesi tarafından final haftasında olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine sucuk ekmek ikramı yapıldı.

Bozüyük Belediyesi tarafından final haftasında oldukça yoğun bir şekilde ders çalışan öğrencilerin biraz olsun rahatlamaları ve sosyalleşmeleri adına düzenlenen etkinlikte öğrencilere sucuk ekmek ikramında bulunuldu. Üniversite bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Akın öğrencilere elleriyle sucuk ikram ederken,okul kafeteryasında öğrenciler ile sohbet etti. 

baskan-bakicidan-ogrencilere-sucuk-ekmek2.jpg

İkramların ardından öğrenciler ile okul kafeteryasına geçen Başkan Bakıcı, burada öğrencilerin masalarına konuk olarak onlarla sohbet etti ve tavla oynadı. Renkli ve eğlenceli görüntülerin etkinliğin ardından özellikle öğrenciler, böylesine yoğun geçen sınav haftasında biraz olsun rahatlamalarını ve eğlenmeleri sağladığı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür ettiler. 

Bozüyük'te üniversite okuyan öğrenciler olarak, ailelerinden sonra kendilerine emanet olduklarını belirten Bakıcı, üniversitelerinde kendilerini ağırlayan öğrencilere teşekkür etti.

baskan-bakicidan-ogrencilere-sucuk-ekmek3.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2890 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum