BAŞKAN ERDOĞAN'DAN DOLAR AÇIKLAMASI

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN DOLAR AÇIKLAMASI


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye karşı kampanyalar yürütüldüğünü hatırlatarak “Bu kampanyalara kulak asmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız var, hakkımız var, Allahımız var” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu Karadeniz illerine teşekkür ziyaretleri kapsamında bu gece ankara’dan Cumhurbaşkanlığı’na ait özel uçakla geldiği Trabzon’dan helikopterle baba ocağı Rize’nin Güneysu ilçesine geldi. İlçe merkezinden Merkez mahallesindeki evine geçişte kendisini gecenin geç saatlerine rağmen bekleyen hemşehrilerine hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Erdoğan,

“Bu saate kadar bizleri beklediniz. Bizlerde malum yoğun bir çalışma içinde yeni dönemin çalışmalarını yapıyoruz. Ülkemizi inşallah yeni döneme tekrar hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Bu vesileyle özellikle bölgemizde gerek Rize gerek Ordu, Giresun, Trabzon buralarda bir çok sel afetleri oldu. Bu afetlerde mağduriyetler yaşandı. Bu mağduriyetleri yaşayan tüm ailelere şahsım, milletim adına geçmiş olsun diliyorum. Bu mağduriyetlerin hepsini Allah’ın izniyle tabiî ki karşılayacağız” diye konuştu.

baskan-erdogan1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3796 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.