BAŞKAN EZBER BOZMADI

BAŞKAN EZBER BOZMADI

Ahmet MEŞE

Bilecik Belediye Başkan Adayı olmasının ardından partisinin İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katılan Başkan Yağcı ezber bozmadı. Bilecik Belediye Başkan Adayı olmasının ardından partisinin İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katılan Başkan Yağcı ezber bozmadı. Aday adaylığı sürecinde yarışma, barışma ve çalışma zamanlarının iyi ayırt edilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Yağcı, yine aynı noktaya dikkat çekti. Yarışın geride kaldığını kaydeden Yağcı, çalışma zamanının geldiğini söyledi. 

Partisinin Kasım Ayı İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katılan Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti Belediye Başkan Adayı Selim Yağcı çok önemli mesajlar verdi. Konuşmasına Yunus Emre’nin sözlerinden alıntı ile başlayan Başkan Yağcı,” Biz gelmedik dava için,  bizim işimiz sevda için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik. Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım. Sevelim, sevilelim bu dünya kimseye kalmaz” dedi.

Başkan Yağcı konuşmasının devamında yine her zaman söylediği gibi siyasetin iddiası ve ideali olan insanların işi olduğundan bahsetti. Yağcı, tekrar aday olmasıyla ilgili kendisine bu göreve layık gören herkese teşekkür etti. Kendisine yüklenen görevin onurlu ve şerefli bir görev olduğunun farkındalığını anlatan Yağcı, Ak Parti’nin Bilecik’te kuruluşundan beri partileri çaba harcadığını anımsattı. 

“Layığı ile yerine getirme zamanı”

Partinin Bilecik’te kurulması esnasında hakim olan Başkan Yağcı, cübbesiyle Bilecik’e gelerek parti için çalışmalar yaptığını anlattı. Yağcı şöyle devam etti:” 2004 yılından itibaren Belediye Başkanı olduktan sonra tüm konuşmalarımda ve son konuşmamda şunu demiştim. Bu son derece önemli Mutlaka parti içerisinde yarışlar olacak ama yarışma zamanını, barışma zamanını ve çalışma zamanını iyi bilmeliyiz. Partimiz içerisindeki bu yarış bitti. Bu yarışa katılan tüm arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum ve onlar için bir alkış istiyorum. Şimdi kucaklaşma ve çalışma zamanı. Bize yüklenen şerefli, hassas, ağır sorumluluğu olan bu görevi layığı ile yerine getirme zamanı.  

“Herkes emin olsun”

Kapı kapı, ev ev, şahış şahıs, belde belde köy köy dolaşarak Sayın Başbakanımızın bize emanet etmiş olduğu bu görevi köyümüzde, beldemizde ilçemizde ilimizde her noktada en iyi şekilde temsilini yerine getirerek inşallah Sayın İl Başkanımızın da ifade ettiği gibi 11'de 11 alarak belki Bilecik'te ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştireceğiz. Ama bunun tek sırrı var. Sevmek, saymak, hoş görmek, birlik ve beraberlik içerisinde olmak kuçaklaşmak birbirimize kuşkuyla değil sevgiyle, saygıyla, inançla bakmak onun için bunları yerine getirdiğimizde emin olun bizim bizden başka rakibimiz olamaz. Bizler bu partide sorumluluk alan insanlar olarak şunları unutmayın; iddiası ve ideali olan insanların duyguları olamaz. İnsanız bazen kırılırız, bazen kızarız ama bir idealiniz varsa, iddianız varsa, hedefiniz varsa hele Recep Tayyip Erdoğan gibi  bir liderin gözetiminde bir yolculukta bir göreviniz varsa bunun dışındaki hiçbir şey olamam. O görevi yerine getirmenin tüm hassasiyetlerini gösterme konumu ve durumu içerisinde oluruz. Biz böyle bir ekibiz. Böyle anlayışa sahibiz. İnşallah bu anlayışımızı sadece sözlerle değil, özle, davranışla, yaşayışla uygulayarak da gösteririz bizler. Herkes emin olsun diyorum. 

“İtibarımız gün geçtikçe artıyor”

Ben tabi ki belediyecilik anlamında bu noktada yaptıklarımız yapacaklarımızın her zaman teminatıdır. Ama emin olun ki bu dönem Bilecik adına, Bilecik'teki Ak Partili Belediyecilik adına o kadar önemli bir dönemki çünkü değerli kardeşlerim sizlerde görüyorsunuz. İlk beş yılda biz yerin altıyla biz çok fazla ilgilendik. İlgilenmek zorundaydık. Yerin altını sağlam tutamazsan üstte yaptığın yatırımlar heba olurdu. İkinci dönem bu dönem yerin üstüne yatırım yapmaya başladık ve halk nezdinde de parti olarak da, Ak Partili olarak da, Belediye olarak da itibarımız gün geçtikçe artıyor. Her zaman şunu diyorum; biz aslında binanın temellerini kazdık binayı inşaa ettik çatısını da kısmen koyduk. Ama gerçekten şeklin tam tamamlanması açısından dışının sıvası ve boyası çok önemliydi. Binanın hangi noktasına nasıl sıva vurulacağını, hangi boyayla ayırt edileceğini biz 2004 yılında başladığımız yolculukta kurallarını koymuştuk. 

“Keyif aldığı bir şehir ortamı”

İnşallah sizlerin desteğiyle, inancımızla birlik beraberliğimizle. Sevgimizle, saygımızla hoş görümüzle Bilecik'imizdeki tüm hemşerilerimizle el ele, gönül gönüle vererek hepimizin ortak zevki içerisinde o binanın yani Bilecikimizin Türkiye Cumhuriyeti'ndeki konumuna, durumuna, tarihi vasfına özelliklerine uygun şekilde o boyasını da, sıvasını da inşallah bu dönem içerisinde koyacağız. Ak Parti Belediyeciliği olarak belki birçok yerde nasip olmayacak şekilde bize bu tanınan on beş yıllık süresiz belediye başkanlığı yapmak ve belediyecilik hizmeti sunma avantajını da en iyi şekilde kullanarak gelecek nesillere güzel yaşanılabilir, dışarıdan bakan insanların imrendiği içerideki yaşayan insanların huzur ve mutluluk duyduğu ve içerisinde yaşamaktan keyif aldığı bir şehir ortamını el birlik ortaya koyacağız. 

“Hep birlikte daha iyiye, daha güzele”

Yunusun sözlerini unutmayalım arkadaşlar gerçekten sevmek, saymak, tanımak, tanışmak birbirimize ilişkin olarak tanımadan, araştırmadan ne olur yorumda bulunmayalım. Bunlara ilişkin olarak işi kolay kılmak için sevelim, sevilelim. Bu dünya kimseye kalmıyor. Kalan nedir? Geride bıraktığımız eserler ve hoş sedadır. Allah Ak Parti düşüncesi çatısı altında birleşenlere Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde birleşenlere bu dünyada çok güzel hoş sedalar, çok güzel eserler bırakma şansını nasip etti. İnşallah bu hoş sedalarımız, güzel eserlerimiz devam edecek diyorum. 2004 yılında göreve geldiğimizde belirttiğimiz sloganımızzdaki gibi Allah sağlık sıhhat versin hep birlikte daha iyiye, daha güzele güçlü güzel bir Bilecik'e ulaşmak dileğiyle Herkese teşekkür ediyorum.”

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.