Başkan hesabı tutturamadı, hangisi doğru?

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Atatürk Parkı’nın yapım maliyetine ilişkin yaptığı çelişkili açıklamalarla dikkat çekti.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Atatürk Parkı’nın yapım maliyetine ilişkin yaptığı çelişkili açıklamalarla dikkat çekti. İki farklı yerde iki farklı rakam telaffuz eden Başkan Şahin kafalarda soru işareti oluşmasına neden oldu. 

Semih Şahin’in çelişkili açıklamalarını eleştiren AK Partililer ise hazırladıkları videoyu sosyal medya üzerinden yaydı. AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Çetin Kaya, ‘Hangi başkan doğru söylüyor?’ diye sorarken Köksal Arslan ise ‘Yalan yuva yapmış dillerine’ yorumuyla eleştirisini dile getirdi. 

Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Atatürk Parkı’nın maliyetini 4 milyon 700 bin TL olarak açıklamıştı. Daha sonra incelemelerde bulunmak üzere Atatürk Parkı’na gelen Başkan Şahin burada ise maliyetin 3 milyon 654 bin TL olduğunu söyledi. 

Kendisini mühendis ve iyi hesap yapan biri olarak tanımlayan Semih Şahin’in Atatürk Parkı’nın maliyetiyle ilgili hesabı tutturamayışı kamuoyunda zor durumda kalmasına sebep oldu. 

baskan-hesabi-tutturamadi1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 6734 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum