BAŞKAN ŞAHİN KENT KONSEYİ'NE BİLGİ VERDİ

BAŞKAN ŞAHİN KENT KONSEYİ'NE BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi tarafından Merkez Aile Çay Bahçesi yerine yapılması planlanan 'Merkez Park' projesi hakkında Kent Konseyi üyelerine bilgi verdi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda hazırlanan proje değerlendirildi ve kent konseyi üyelerinin düşünceleri alındı.

Gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, hazırlanan projenin teknik detayları hakkında sunum eşliğinde bilgi verdi.

baskan-sahin-kent-konseyine-bilgi-verdi3.jpg

"ŞEHİR MERKEZİ RAHAT BİR NEFES ALACAK’’

Belediye Başkanı Semih Şahin, proje hakkında yaptığı konuşmada, şehir merkezinde dinlenme ve güzel vakit geçirme anlamında yeterli şekilde bir yerin olmadığını belirtti.

Hazırlanan proje ile Bilecik şehir merkezinin rahat bir nefes alacağını vurgulayan Başkan Şahin, kent konseyi üyelerinin de bilgilendirerek, görüş ve önerilerini almak istediklerini kaydetti.

Başkan Şahin konuşmasında ayrıca şehrin tüm organlarını karar alma sürecine dahil ederek, Bilecik’i hep birlikte güzelleştireceklerini sözlerine ekledi.

Bilecik Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen ise hazırlanan projede emeği geçenlere teşekkür ederek, proje hakkındaki görüşlerini aktardı.

Toplantıda kent konseyi üyeleri de söz alarak proje hakkında değerlendirmelerde bulundu ve sorularına cevap aldı.

baskan-sahin-kent-konseyine-bilgi-verdi2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2992 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum