BAŞKAN SEMİH ŞAHİN İLK KEZ AÇIKLADI

BAŞKAN SEMİH ŞAHİN İLK KEZ AÇIKLADI

Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye meclis toplantılarına başkanlık etmemesi ile ilgili gerçeği ilk kez Basın Masası’nda açıkladı. Başkan Semih Şahin, implant tedavisi gördüğü için dişinin düştüğünü belirterek, “Açıkçası meclis toplantısında dişi düşen bir başkan görüntüsü vermek istemiyorum. Dişim düşecek ürkekliği ile orada oturmak istemiyorum” dedi. 

Başkan Şahin, Mücahid Erdal’ın konuyla ilgili sorusu üzerine yaptığı açıklamada, meclise başkanlık etmemesinin çok fazla abartıldığını söyledi. Vatandaşın bilgilenmesi adına bu açıklamayı yaptığına dikkat çeken Başkan Semih Şahin, şunları kaydetti:

“Çok net söyleyeceğim ve benim için önemli olan vatandaşın bilgilenmesi. İmplant tedavisi görüyorum. Üst dişim çok sık düşüyor ve açıkçası meclis toplantısında dişi düşen bir başkan görüntüsü vermek istemiyorum. Bu konunun bu kadar abartılması çok ilginç. Meclis üyelerinin biz ne iş yapacağız falan diye bakması lazım meselelere. Ben meclis sırasında oturduğumda az mı katılıyorum yani. Bu çok basit sağlıkla ilgili bir durum. Bununla ilgili durumu bildiren evrakımı dosyaya koyuyorum. Dişim düşecek ürkekliği ile orada oturmak istemiyorum. 7 Temmuz'da son artık takacaklar, sorun olmayacak inşallah. Oturmamamın ana sebebi bu” diye konuştu. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3986 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum