BAŞKAN SEMİH ŞAHİN, MUHTARLARI DİNLEDİ

BAŞKAN SEMİH ŞAHİN, MUHTARLARI DİNLEDİ

Belediye Başkanı Semih Şahin, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Semih Şahin, muhtarlardan mahalle sakinlerinin istek ve görüşlerini dinledi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Semih Şahin, muhtarların yerel yönetimdeki önemine değinerek, ‘’Yerel yönetimlerde önemli görev ve işlevleri olduğuna inandığımız muhtarlarımız ile bir araya gelerek, mahallelerimiz için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımızın, mahallelerimiz ve halkımız için sundukları talep ve görüşleri aldık. İlk gün ifade ettiğimiz gibi her zaman muhtarlarımız ve halkımızın yanında yer alacağız. Muhtarlara ve vatandaşlarımıza kapımız her zaman açık. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda da mahallelerimizin başta acil ihtiyaçları olmak üzere diğer alanlarda yapmamız gereken çalışmaları not aldık. En kısa zamanda halkımızın bu yöndeki ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Semih Şahin; Başkan Yardımcıları Ahmet Gürses, Melek Mızrak Subaşı ile ilgili birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda muhtarların sorularını da cevaplandırdı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2045 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum