BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTTU

BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTTU

Belediye Başkanı Selim Yağcı, üniversite öğrencilerine verdiği ‘Sucuk Partisi’ sözünü yerine getirdi. Üniversite yerleşkesinde bulunan Bilecik Belediyesi Öğrenci Otağı’nın önünde gerçekleşen organizasyonda 500 kilo sucuk pişirildi. Yaklaşık 2 bin öğrencinin sucuk ekmek yediği organizasyonda uzun kuyruklar oluştu.

1-475.jpg

Mangalın başına geçen Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş, kendi elleriyle pişirdikleri sucukları öğrencilere ikram etti. 

‘Sucuk Partisi’ne, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker’de katıldı. 

2-478.jpg

Öte yandan, Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan tarafından yaptırılan duayla başta Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Mehmetçiklerimiz olmak üzere vatan savunmasında toprağa düşen tüm şehitlerimiz için dua edildi. 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, organizasyonun açılışında yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya üniversite öğrencilerine gösterdiği yakın ilgi ve alaka için teşekkür etti. 

3-362.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı’da öğrencilere verdikleri sözü yerine getirmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, geleceğimizin teminatı üniversite öğrencilerinin her zaman yanında olduklarını vurguladı. Başkan Yağcı, Bilecik’in üniversite öğrencileriyle birlikte çok daha güzel olduğunu anımsatarak şunları dile getirdi:

4-133.jpg

“Şehrin üzerinde Şeyh Edebali Hazretlerinin, Ertuğrulgazi’nin, Osmangazi’nin, Mustafa Kemal’in ayaklarını izi olan, gözlerinin feri olan bu güzide toprak parçaları üzerinde sizlerle birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlere inanıyoruz, güveniyoruz. Geleceğin sizlerle beraber var olduğuna canı gönülden inanıyoruz. Bakın ülkemiz çok önemli süreçlerden geçiyor. Her dört bir yanımız sarılmış durumda. Biz bu çemberi sizlerle birlikte el ele gönül gönüle vererek aşacağız. Lider ülke Türkiye’yi Cumhuriyetimizin 100. yılında inşallah oluşturacağız” ifadelerini kullandı. 

Diğer yandan, üniversite öğrencileri düzenlenen etkinliği memnuniyetler karşılarken Başkan Yağcı’ya teşekkür etti. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3139 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum