BAŞKAN TEKİN ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

BAŞKAN TEKİN ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçe girişinde bulunan Pazaryerili 32’nci Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz’in başpehlivanlığını yapan Osmanoğlu Makarnacı Hüseyin Pehlivan’ın heykelinin kaldırılmasına eleştirilerde bulunan AK Parti kanadına cevap verdi. 
Zekiye Tekin, gazetemize yaptığı açıklamada, heykelle ilgili yenileme çalışmalarının yapıldığını ve çalışmaların ardından yeniden konulacağını bildirdi. Tekin, heykelin nereye konulacağı ile ilgili henüz net bir kararın olmadığını belirterek, “Yapılana değer veren biriyiz. Bu heykel yapıldığı günden beri ilçe halkı tarafından kabul görmemişti” dedi. 
Heykelin görsellik açısından ilçenin değerlerinden biri olan Osmanoğlu Makarnacı Hüseyin Pehlivan’a yakışır bir çalışma olmadığını dile getiren Tekin, şöyle devam etti:
“Yaklaşık 2 ay önce kaldırılan heykelle ilgili seçim süresince vatandaşlarımızın kaldırılması için talepleri vardı. Bende bu konuda onların isteklerini yerine getirerek heykeli ilçemize yakışır bir şekilde yeniden kazandıracağım. Geçmiş dönemde başlatılan projelerimizi devam ettiriyoruz, ilçemiz için yapılan ne varsa değer veren bir anlayış içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2871 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum