Başkan Tekin, 'Sıfır Atık Zirvesi'ne katıldı

Başkan Tekin, 'Sıfır Atık Zirvesi'ne katıldı

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen “Sıfır Atık Zirvesi"ne konuk olarak davet edildi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen “Sıfır Atık Zirvesi"ne  konuk olarak davet edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde bulunan Sıfır Atık Projesi’nin ilk yılı geride kalırken, projenin her yönüyle ela alındığı Sıfır Atık Zirvesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirildi.

baskan-tekin-sifir-atik-zirvesine-katildi2.jpg

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Sıfır Atık Zirvesi”ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum katıldı.

Başkan Tekin, zirvede Gagauzia Cumhurbaşkanı İrina Vilah ve Emine Erdoğan ile birebir görüşme imkânı buldu.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede Tekin, Emine Erdoğan’a Pazaryerili hanımların selamını ileterek kendisini ilçeye davet ettiğini ve kendisinin de tüm Pazaryerili hanımlara selam söylediğini ifade etti.

Gagauzia Dış İşleri Bakanı Vitali Vilahla da güzel bir diyalog yaşadıklarını belirten Zekiye Tekin, "Gagauzia Cumhurbaşkanı İrina sizler bizim kan kardeşlerimizsiniz en kötü günümüzde yanımızda oldunuz biz de her zaman sizin yanınızda olacağız dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile ayaküstü tanışma fırsatımız oldu” diye konuştu. 

baskan-tekin-sifir-atik-zirvesine-katildi3.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2164 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.