Başkan, topu valiye attı!

Başkan, topu valiye attı!

MHP Bilecik Belediye Meclisi grubu, Bilecik Belediye Başkanlığı binasına veya Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ne Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını asmayı teklif etti. Belediye Başkanı Semih Şahin ise topu valiye attı.

Bilecik Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantılarının ikinci oturumu gerçekleştirildi. Oturumda, MHP grubu tarafından yazılı bir önerge verildi. Önergede, Bilecik Belediye Başkanlığı binasına veya Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ne Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının asılması teklif edildi. 

Önergeyi alan Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye binasına veya belediyeye ait bir tesise başka bir devletin bayrağını asmakla ilgili hususta Vali Bilal Şentürk ile görüşmesi gerektiğini ifade etti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Azerbaycan bayrağını astığını ve bazı sakıncaların gündeme geldiğini kaydeden Başkan Semih Şahin, “Bununla ilgili vali bey ile görüşmemiz lazım. Kaş yapalım derken göz çıkartmayalım. En kısa sürede size cevap vereyim” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4456 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum