BAŞKAN YAĞCI, BAKAN KURTULMUŞ'U FESTİVALE DAVET ETTİ

BAŞKAN YAĞCI, BAKAN KURTULMUŞ'U FESTİVALE DAVET ETTİ

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında ziyaret ettiği Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'u, 12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali'ne davet etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimiz adına Ankara başta olmak üzere çeşitli illerde temaslarda bulunmaya devam ediyor.

Ankara temasları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ve Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra, Milletvekili Halil Eldemir ile birlikte Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun'u ziyaret etti.

Bilecik'te gerçekleştirilecek çalışmalar adına faydalı fikir alışverişlerinin gerçekleştirildiği ziyaretler hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Kültür Turizm Bakanımız sayın Numan Kurtulmuş beyi ve Bakan Yardımcımız Sayın Hüseyin Yayman beyi ziyaret edip tiyatro festivalimize davet ettim. İlgi ve desteklerine teşekkür ediyorum. Ankara temaslarımız kapsamında ayrıca ,Milletvekilimiz Halil Eldemir ile birlikte Milli Emlak Genel Müdürümüz Kadim Dostum Tufan Büyükuzun'u ziyaret ettik. Genel Müdürümüz ve milletvekilimize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2405 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum