BAŞKAN YAĞCI CANLI YAYINDA BİLECİK’İ ANLATTI

BAŞKAN YAĞCI CANLI YAYINDA BİLECİK’İ ANLATTI

Başkan Yağcı, Bilecik'i canlı yayında anlattı. 

Başkan Yağcı, Türkiye Belediye Başkanları Birliği'nce hazırlanan ve Kanal A televizyonunda yayınlanan Başkanlar programının canlı yayın konuğu oldu. Yaklaşık bir saat süren programda belediyelerin sorunları Belediye Başkanlarının statü ve hakları konuşuldu.

Programın sunucusu Fatih Şahin Başkan Yağcı'ya çeşitli sorular yöneltti. Başkan Yağcı, kendisine sorulan Türkiye'de belediyecilik hangi aşamalardan geçti, Belediye Başkanlarının karşılaştığı hukuki sorunlar nelerdir, gelecekte belediyecilik nasıl olmalı gibi sorulara açıklık getirdi.

Bilecik ile ilgili verilere değinen Başkan Yağcı, programı Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye vasiyeti olan sözlerle tamamladı.

 HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ RESMİ TIKLAYINIZ

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.