BAŞKAN YAĞCI TÜRKİYE'NİN EN BEĞENİLENİ OLMAK İÇİN YARIŞIYOR

BAŞKAN YAĞCI TÜRKİYE'NİN EN BEĞENİLENİ OLMAK İÇİN YARIŞIYOR

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Başkanları Birliği tarafından gerçekleştirilen En Başarılı Belediye Başkanları yarışmasında aldığı en çok oyla, Marmara Bölgesinin en iyi belediye başkanı olarak belirlendi.

 

Belediye Başkanları Birliği tarafından gerçekleştirilen ve 1 Ocak ile 31 Ocak tarihleri arasında Marmara Bölgesinin en başarılı belediye başkanının seçildiği değerlendirmenin ikinci aşamasında ise Türkiye'nin en iyi il belediye başkanını belirlenecek.

turkiyenin-en-begenileni-olmak-icin-yarisiyor2.jpg

Oylamanın vatandaşlar tarafından yapıldığı ve ilk aşamada gerçekleştirilen değerlendirmede Marmara Bölgesinin en iyi belediye başkanı seçilen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizi Türkiye çapında gerçekleştirilecek değerlendirmede temsil etmeye hak kazandı.

Sizler de, ilimiz için birçok önemli çalışmayı gerçekleştiren Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın çalışmalarını değerlendirmek istiyorsanız; ''www.baskanlarodul.com" web sitesine başvurarak, 1 Şubat -15 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek oylamada; Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya oy verebilirsiniz.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum