BAŞKAN YAĞCI ZABITAYLA ÖZEL GÖRÜŞTÜ

BAŞKAN YAĞCI ZABITAYLA ÖZEL GÖRÜŞTÜ

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Teşkilatı'nın 191. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Zabıta Müdürü Erdem Tetik ve Zabıta Memurlarını makamında ağırladı.

Zabıta memurlarının Zabıta Haftasını tebrik eden Belediye Başkanı Selim Yağcı,  Zabıta Müdürü Erdem Tetik ve zabıta memurlarının şu ana kadar yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla tebrik etti.

Belediyecilik çalışmaları ile Zabıta Teşkilatının taşıdığı öneme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti.

Ziyaret sonunda kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Zabıta Müdürlüğü'nün şehirler ve belediyeler noktasındaki önemine değinerek, şunları söyledi:

''Öncelikle bu önemli birimde vazife gören bütün çalışma arkadaşlarımızın geçmiş kurban bayramını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Biliyorsunuz şehrimiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bu anlamda bizlerin de bu hızlı gelişim ve değişime ayak uydurmamız gerekiyor. Zabıta, şehirde asayişi sağlayan, toplumun huzur ve asayişini temin eden ve şehirlerin kentsel olarak gelişimine katkısı olan ayrıca belediye başkanına bağlı olan en önemli birimlerimizden biridir. Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü şehrimize gerçekten güzel anlamda hizmetler veriyor. Ben bu anlamda emeği geçen Zabıta Müdürümüz Erdem Tetik ve çalışma arkadaşlarına ayrıca teşekkür ediyorum.  Bizler Bilecik Belediyesi olarak çalışmalarımızda esas aldığımız nokta, insanımız ve ona verdiğimiz değerdir. İnsanlarımızın her alanda en güzel hizmeti alması için Zabıta Müdürlüğümüzde de gerekli düzenleme ve yenilikleri gerçekleştirdik ve önümüzdeki zaman diliminde de bu anlamda güzel ve yeni çalışmalar gerçekleştirmeyi planlıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Zabıta Müdürü Erdem Tetik ise Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya, Zabıta Müdürlüğü ve şehir için yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

baskan-yagci-zabitayla-ozel-gorustu2.jpg

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2150 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum