BAŞKAN YAĞCI'DAN ANKARA TEMASLARI

BAŞKAN YAĞCI'DAN ANKARA TEMASLARI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde Bilecik hakkında yapılacak çalışmaları gündeme getirdi.

Belirli dönemlerde Bilecik için gerek bölgede gerek ülke çapında gerçekleştirilen toplantı ve çalışmalara katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen toplantı ve ziyaretlerde kente yönelik çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor.

Ankara temasları kapsamında Ankara İmar Planlama Harita ve İnşaat Mühendislik Şirketi Sahibi Özgür Turgut'u ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizde sürdürülen çalışmalara ilişkin olarak görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Ankara Bilecikliler Derneği 2. Başkanı Basımevi Sahibi,  Mehmet İrmeşe'yi ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

İrmeşe'ye çalışmalarında kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretleri kapsamında daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez'i ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretler hakkında bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik'imizi değişik platformlarda temsil ettiğimiz gibi belirli dönemlerde hükümetimiz ve devlet büyüklerimiz ile bir araya geliyoruz. Bugün de Ankara temaslarımız kapsamında birçok değerli isim ile bir araya geldik. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı, değerli hemşehrimiz Fatih Dönmez Beyefendiyi ziyaret ettik. Daha sonra Ankara Bilecikliler Derneği 2. Başkanı Basımevi Sahibi,  Mehmet İrmeşe ve Ankara İmar Planlama Harita ve İnşaat Mühendislik Şirketi Sahibi Özgür Turgut Bey'i ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz toplantı ve ziyaretlerde şehrimiz ve belediye çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda yetkili bakanlıklarda şehrimize yeni yatırımların yapılması noktasında çaba gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretlerinde, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablolar hediye etti.

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1557 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.