BAŞKAN YAĞCI'DAN GO-KART MÜJDESİ

BAŞKAN YAĞCI'DAN GO-KART MÜJDESİ

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Belediye Encümen üyeleri, Karasu Gençlik, Spor ve Yaşam Alanında zemin çalışmaları tamamlanan Go-Kart Pistinde incelemelerde bulundu.

Başkan Yağcı, Go-Kart pistinin yakın zamanda hizmete gireceğini müjdeleyerek," Bilecik'imizde bir ilki daha gerçekleştirerek Go-Kart pistini şehrimize kazandırıyoruz" dedi. 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında gerçekleştirdiği incelemeler kapsamında, Karasu Gençlik, Spor ve Yaşam Alanında yapım çalışmaları tamamlanan Go-Kart pistinde incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk ve ilgili birim müdürlerinin de bulunduğu incelemelerde Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. 

Çalışmalar hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ''Karasu Gençlik, Spor ve Yaşam Alanında zemin çalışmaları tamamlanan Go-Kart Pistinde Encümen Üyelerimiz ile birlikte incelemelerde bulunduk. Bilecik'imizde bir ilki daha gerçekleştirerek Go-Kart pistini şehrimize kazandırıyoruz. Go-Kart pisti gençlerimizin ve çocuklarımızın dolu dolu vakitlerini geçirecekleri bir yer halini alacak. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

baskan-yagcidan-gokart-mujdesi2.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum