BAŞKAN YAĞCI'DAN İLÇE TEMASLARI

BAŞKAN YAĞCI'DAN İLÇE TEMASLARI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gölpazarı ve Yenipazar temasları kapsamında Gölpazarı AK Parti Teşkilatı ve Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden'i ziyaret etti.

Geçtiğimiz haftalarda Söğüt ve İnhisar'da çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gölpazarı ve Yenipazar'da vatandaş ve esnafı ziyaret etti.

1-454.jpg

Ziyaretleri hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ''AK Partimizin Gölpazarı İlçe Başkanı Raşit Özen ve yönetimini ziyarette bulunduk. Kurucu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. İlçe Başkanımız Raşit Özen ve yönetimde yer alan tüm yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde AK kadrolarla şehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi sürdürmemizi nasip etsin. Temaslarımız kapsamında daha sonra Yenipazar İlçemizin Belediye Başkanı İlhan Özden kardeşimizi ziyarette bulunduk. Belediye çalışanı arkadaşlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diledik. İlhan kardeşimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

2-457.jpg

Gölpazarı ve Yenipazar'daki esnaf ve vatandaşı da ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya vatandaşlar ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti. 

3-346.jpg4-122.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2580 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum