BAŞKAN YAĞCI'DAN PROTOKOLE İFTAR YEMEĞİ

BAŞKAN YAĞCI'DAN PROTOKOLE İFTAR YEMEĞİ

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, il protokolü bir araya gelerek, iftar açtı.

1-008.png

Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın ev sahipliğinde, belediye bahçesinde gerçekleşen iftara, Vali Süleyman Elban, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Müftü Necati Akkuş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri, şehit ve gazi aileleri, huzur evi ile sevgi evlerinde kalanlar katıldı. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ve Osmaneli Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Erdal'ın da katıldığı iftar programında Müftü Necati Akkuş tarafından şehitlerimiz için dua yapıldı. 

2-007.png

Programda konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı,  ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve iyi niyetlerin arzulanarak arşı alaya yükseldiği bir ay olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''İl protokolümüzün çok değerli mensupları, şehit ve gazi ailelerimiz, çok kıymetli büyüklerimiz, genç kardeşlerimiz, uzaktan ve yakından teşrif eden misafirlerimiz, değerli kardeşlerim, değerli hemşehrilerim ve öncelikle bu akşam davetimize icabet ettiğiniz için, sofralarımızı şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz diyor hepinizi sevgi, saygı ile selamlıyorum. Ramazan rahmet, bereket ayı, ramazan birlik, beraberlik ve kardeşliğin perçinleştiği gerçekten paylaşmanın üst noktaya çıktığı çok güzel bir ay. Ülkemizde de bu ayı tüm yönleri ile kutluyoruz. Birliğimizi, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Bu ay içerisinde gerçekten biz burada rahat bir şekilde iftarımızı yaparken vatan toprağının bu toprakta ezanların dinmemesi için şanlı bayrağımızın inmemesi için mücadele eden sınır boylarında şehit düşen tüm kardeşlerimizi de rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. Gazilerimize acil şifalar ve hayırlı ömürler diliyorum. Bu akşam bu gecemize teşrif ettiğiniz için bizi şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Afiyet olsun diyor hepinizi saygı ile selamlıyorum.'' ifadelerini kullandı.

3-009.png

İlahi grubu tarafından birbirinden güzel eserin seslendirildiği iftar programında çocuklar için hazırlanan alanda çocuklar gönüllerince eğlendi.

4-006.png

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2902 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum