Başkan Yıldırım duyurdu: Yaza kadar bitecek
AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Gölpazarı’nda çıkan orman yangınlarında hasar gören Gölpazarı/Tongurlar Köyü-Urgancılar Mahallesi’nde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi.
AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Gölpazarı’nda çıkan orman yangınlarında hasar gören Gölpazarı/Tongurlar Köyü-Urgancılar Mahallesi’nde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi.
Yanan evlerin yerine yeniden yükselen konutların yaza kadar bitirileceğini ifade eden Serkan Yıldırım, “Küllerin arasından yükselen bu duvarlar sadece birer ev değil; sabrın, devlet-millet omuz omuza verişinin ve yeniden başlamanın sembolü” ifadesini kullandı.

Yıldırım, ziyaret ve incelemelere ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
“Yangının iz bıraktığı değil, dayanışmanın iz bıraktığı bir Tongurlar gördük.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile TOKİ iş birliğinde yapımı devam eden haneleri; Belediye Başkanımız Hayri Suer, İlçe Başkanımız Sibel Karaarslan ve İl Genel Meclis Üyemiz Oktay Karcı ile birlikte yerinde inceledik.
Küllerin arasından yükselen bu duvarlar sadece birer ev değil; sabrın, devlet-millet omuz omuza verişinin ve yeniden başlamanın sembolü.
İnşallah yaz gelmeden, ocaklar yeniden tütecek. Yazın vatandaşlarımız yuvalarına kavuşmuş olacak.”

Bu haber toplam 479 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.