Başkandan AK Parti'yi kızdıracak sözler!

Başkandan AK Parti'yi kızdıracak sözler!

Belediye Başkanı Semih Şahin, kentte kendisinden önce hiçbir iş yapılmamış gibi açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Semih Şahin, kentte kendisinden önce hiçbir iş yapılmamış gibi açıklamalar yapmaya devam ediyor. Altyapı çalışmalarının başladığı ilk günlerde yaptığı açıklamayla geçmiş yönetimleri kötüleyen Semih Şahin bu kez ise Bilecik'i büyük bir köye benzetti. AK Parti'yi kızdıracak sözler sarfeden Şahin, "Bir şehrin altyapısı yapılmadan şehir büyümüşse ona şehir denmez, büyük köy denilir. Biz büyük köyden şehre dönüştürüyoruz" ifadeleriyle yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. 

Belediye Başkanı Semih Şahin şehir merkezinde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Bilecik Belediyesinin bütün birimleriyle şehrin dört bir köşesinde çalıştığını ifade eden Başkan Şahin, “Hedefimiz tüm şehrimizin altyapısını çağdaş ve medeni kentlerde olduğu gibi düzenlemektir’’ diye konuştu. 

Açıklamasının devamında; alt yapı üzerinden Bilecik’e büyük bir köy benzetmesinde bulunan Semih Şahin, “Köyü kentten ayıran en önemli şey, bir kentin altyapısının olması ya da olmamasıdır. Yani bir şehrin altyapısı yapılmadan şehir büyümüşse ona şehir denmez, büyük köy denilir. Biz büyük köyden şehre dönüştürüyoruz” sözleriyle tepki çekti. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5074 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum