Başkandan tık yok!

Başkandan tık yok!

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin hayallerini süsleyen Söğüt Türk Ata Üniversitesi’nin akıbetine ilişkin ‘Türk Ata Üniversitesi İlgisizliğin Kurbanı Olmasın’ manşetimizin ardından Başkan İsmet Sever’den tık yok.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin hayallerini süsleyen Söğüt Türk Ata Üniversitesi’nin akıbetine ilişkin ‘Türk Ata Üniversitesi İlgisizliğin Kurbanı Olmasın’ manşetimizin ardından Başkan İsmet Sever’den tık yok. İsmet Sever’in bu sessizliği MHP Liderinin önem verdiği projeye ilgisiz kaldığının göstergesi olarak nitelendiriliyor.

Söğüt halkı başta olmak üzere Bilecik ilinin ve Türk Dünyası için çok önemli bir proje olan; MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Aklımdan hiç çıkmıyor’ dediği Türk Ata Üniversitesi ata toprağı Söğüt’te, Türk Cumhuriyetlerinden gelecek öğrencilerin okuyacağı büyük bir proje.  Bahçeli'nin "O iş yapılacak" talimatını verdiği Türk Ata Üniversitesi ile ilgili MHP'li Belediye Başkanı İsmet Sever’in 2 yılı aşkın zamandır herhangi bir girişimde bulunmadığı anlaşılıyor.

Tarihi değerlerimize, milli ve manevi değerlerimize önem veren Cumhur İttifakını oluşturan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti ittifakı Türk ata Üniversitesi için bir fırsat. Söğüt Belediyesi’nin de Cumhur İttifakı’nda olmasıyla avantaj 2’ye katlanıyor. Ancak, Cumhur İttifakının adayı olarak Söğüt Belediye Başkanlığına seçilen İsmet Sever'in konuya karşı tutumu eleştiriliyor.

Bu haber toplam 3912 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum