BAŞKANLARDAN KİLİS ÇIKARMASI

BAŞKANLARDAN KİLİS ÇIKARMASI

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve AK Partili belediye başkanları, Afrin operasyonu sonrasında güvenliği sağlayan ordu mensuplarımıza moral ve destek vermek amacıyla sınır boyu şehirlerimizden olan Kilis’i ziyaret etti.

İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında gerçekleştirilen ziyarette belediye başkanları, Kilis’te misafir ettiğimiz çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

baskanlardan-kilis-cikarmasi2.jpg

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, ve İnsani Yardım Vakfı Bilecik Temsilcisi Şemsettin Yıldırım, Afrin operasyonu sonrasında güvenliği sağlayan ordu mensuplarımıza moral ve destek vermek amacıyla sınır boyu şehirlerimizden olan Kilis’i ziyaret etti.

İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında gerçekleştirilen ziyarette belediye başkanları, Kilis’te misafir ettiğimiz çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Kilis’te Mülki İdare Amirliğini ziyaret eden Belediye Başkanları, burada yetkililerle görüşerek, Bilecik olarak yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

‘’ORDUMUZUN MUZAFFERİYETİYLE SULH VE SÜKUNA KAVUŞAN SINIR BOYUNDA KARDEŞLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK’’

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede;

baskanlardan-kilis-cikarmasi3.jpg

‘’AK Parti Bilecik İl Başkanımız Fikret Karabıyık,   İnsani Yardım Vakfı Bilecik Temsilcisi Şemsettin Yıldırım, Pazaryeri, Bozüyük, Osmaneli, Vezirhan, Dodurga ve Bayırköy Belediye Başkanı arkadaşlarımız ile Ordumuzun muzafferiyetiyle sulh ve sükuna kavuşan sınır boylarındaki kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri, Ecdad diyarı Bilecik’ten gelerek, buradaki kardeşlerimiz ve çocuklarla kucaklaştık, dertlerini dinledik, hasbihal ettik. Kilis Vali Yardımcısı Hakan Bey’den bölgedeki gelişmelerle ilgili bilgi aldık. Öncelikle buradaki kardeşlerimizin rahat bir nefes almasını ve buraların güvenli bölge olması noktasında büyük bir liderlik örneği sergileyen Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Genel Kurmay Başkanımız ile birlikte burada büyük bir başarı sahneleyen kahraman ordu mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Burada çocuklar başta olmak üzere gönüldaşlarımız ve dindaşlarımızın yüzlerindeki mutluluk ve tebessüm ülkemiz ve milletimizin büyüklüğünü bir kez daha dünyaya gösterdi. Bizler bu ziyaretimizde buradaki kardeşlerimizin sevincini paylaştık ve Bilecik olarak ne tür katkılar yapabileceğimizi ifade ettik. Bilecik olarak bu gezinin gerçekleştirilmesinde emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cenabı Allah burası gibi bütün sınır boylarımızın ve dünyanın her noktasındaki mazlum ve mağdur insanların bir an önce sulh ve sükuna kavuşmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Bilecikli Belediye Başkanları ve heyet üyeleri, ziyaretinde yetkililer ve bölge sakinleri ile görüştü ve çocuklar ile bir araya geldi.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3688 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum