BAŞKANLARDAN YAĞCI’YA DESTEK

BAŞKANLARDAN YAĞCI’YA DESTEK

AK Partili belediye başkanları, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın istifa ettirileceği iddiaları üzerine kendisine destek ziyaretinde bulundular. İlçe ve belde belediye başkanlarından oluşan heyet, Başkan Yağcı’yı makamında ziyaret ederek ‘Yanınızdayız’ mesajı verdiler. 

‘ÇOK ANLAMLI BİR ZİYARET’

Belediye Başkanı Selim Yağcı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Partili Belediye Başkanlarımız, geçtiğimiz gün bir yerel haber sitesinde asılsız olarak yayınlanan haber karşısında, birlik ve beraberlik içinde olduklarını gösterme adına, çok anlamlı bir ziyarette bulundular” ifadelerini kullandı. 

baskanlardan-yagciya-destek2.jpg

AK Parti karşıtı yayın yapan gercekgundem.com isimli haber sitesinin gündeme getirdiği ve ilimizde yayın yapan Yarın Gazetesi’nin de kullandığı referandumda ‘Hayır’ çıkan aralarında Bilecik’in de bulunduğu 7 ilin belediye başkanının istifa ettirileceği yönündeki haberin ardından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya destek ziyaretleri sürüyor. 

Bu bağlamda, AK Partili belediye başkanlarından oluşan heyet Selim Yağcı’yı makamında ziyaret ederek desteklerini dile getirdi. Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Yağcı, AK Partili belediye başkanlarının ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ifade ederek şu cümlelere yer verdi:

“AK Partili belediye başkanlarımız, geçtiğimiz gün bir yerel haber sitesinde asılsız olarak yayınlanan haber karşısında, birlik ve beraberlik içinde olduklarını gösterme adına, çok anlamlı bir ziyarette bulundular. Gerçekten bizler ilk günkü aşk ile AK Parti kadroları olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız aynı heyecanla hiç eksilmeden devam edecektir. Başkanlarımızın bu anlamdaki ziyaretleri bizleri son derece onurlandırmıştır, gücümüze güç katmıştır. Hep birlikte daha iyiye daha güzele hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere çalıştığımız bu yolculukta yine el ele gönül gönüle tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet ilkesi çerçevesinde çalışmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanlarımıza bu anlamda gerçekleştirmiş olduğu ziyaret dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum