BAŞSAVCI KILIÇ, GÖREVE BAŞLADI

BAŞSAVCI KILIÇ, GÖREVE BAŞLADI

Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Savaş Kılıç, Bozüyük adliyesi olarak herkesin derdini rahatlıkla anlatabileceği bir kurum olmaya özen göstereceklerini söyledi.

Yaşanan zorlu süreçte vakit kaybetmeden Bozüyük’teki görevine başlayan Başsavcı Kılıç, 1983 yılında Diyarbakır’da doğdu. İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Konya Selçuk Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. İlk olarak Malatya’da ardından Hatay Reyhanlı, Şanlıurfa Suruç ve Balıkesir Burhaniye ilçelerinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptı. Son olarak da 2016 yılı Haziran ayı HSYK kararnamesiyle Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı. Başsavcı Kılıç, evli ve iki çocuk babasıdır.

Başsavcı Kılıç, yaşanılan süreçte hukuk çerçevesi içerisinde Bozüyük halkını mağdur etmeden haklı ve haksızı ayırt edecek şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Her zaman adaletin hakim olacağı bir yapı içerisinde görevlerini yapmaya gayret edeceklerini belirtti. Bozüyük adliyesi olarak herkesin derdini rahatlıkla anlatabileceği bir kurum olmaya özen göstereceklerini söyledi. Biz de Sakarya Gazetesi olarak Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Savaş Kılıç’a görevinde başarılar diliyoruz.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 10136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum